Заклад дошкільної освіти "Джерельце"
Управління освіти Маяківської сільської ради

Розвага "Великодні Дзвони"

Великдень — велике Християнське свято на всій Землі. Кожен народ, кожна нація відзначає це свято по-різному. Цілий тиждень вихователі нашого садочка разом з дітьми знайомилися з цим чудовим святом, разом розглядали ілюстрації, писанки, читали оповідання, вірші, переглядали відеофрагменти, грали у народні ігри пов’язані з даною тематикою. 
 Весело та незабутньо пройшла розвага «Великодні дзвони» для вихованців нашого садочка, яка залишила приємні спогади про Великоднє Свято і закріпила у  їхній  свідомості іще одну традицію нашого українського народу! У садочку панували відчуття миру, щастя, злагоди та добра.
Захід пройшов в урочистій атмосфері. Різнобарвні яєчка та писанки, різні конкурси і змагання, чия історія іде ще в стародавність, веселий дитячий сміх та аплодисменти юним артистам – всього було вдосталь в музично-спортивному залі дитсадка. Емоційно та виразно вихованці  розповідали вірші. Особливо дошкільнятам сподобалось грати у народні ігри з різнобарвними писанками, під час яких виконували маленькі творчі завдання, розвивали спритність,
швидкість, увагу та бажання перемогти. В гості до діток завітав Вербич, який побажав усім здоров’я. Дітлахи не лише дізналися багато про це свято, але й брали участь у музичних танцювальних композиціях, співали пісні до Великодня, пригощалися пасками. 
Колектив ЗДО "Джерельце" вітає наших любих діточок та їх батьків з Великоднем. Бажаємо вам, вашим сім’ям здоров’я, щастя, благополуччя, миру. Зичимо родинного тепла, достатку, добра, краси і любові! Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *