Заклад дошкільної освіти "Джерельце"
Управління освіти Маяківської сільської ради

Олімпійський тиждень

 

 З 13.09. по 17.09. 2021 року у ДНЗ пройшов Олімпійський тиждень. Олімпійський тиждень — це захід, спрямований на популяризацію спорту, здорового способу життя та розвиток олімпійського руху в Україні. Проходив тиждень під загальним девізом: «Здорова дитина – здорова нація».

В усіх дошкільних групах проводились рухливі та спортивні ігри, змагання, бесіди на спортивну тематику, перегляд мультфільмів, заняття: звичайні, сюжетні, тематичні; спортивні розваги тощо.

Протягом тижня проводиться ряд фізкультурно-оздоровчих заходів з використанням сучасних здоров’язбережувальних технологій. Були проведені спортивні розваги вихователями: «Малі олімпійські ігри», «В казочку за здоров’ям, «Ми малята спритні  й дужі, і до спорту не байдужі», «Подорожуємо лісом».

Крім цього з вихованцями проводяться щоденно ранкова гімнастикиа на свіжому повітрі, гігієнічна гімнастика після денного сну, загартовуючі процедури , самомасаж, фізкультпаузи, фізкультхвилинки, рухливі ігри., ігри-естафети, корекція порушень постави.

Для батьків вихователі розміщували у соціальній мережі Фейсбук, у Вайбері інформаційні матеріали, методичні рекомендації щодо охорони, збереження і зміцнення здоров’я дошкільнят.

Діти емоційно та жваво реагували на кожне з завдань, демонстрували свою спритність, швидкість, згуртованість та високий рівень спортивних вмінь.

Проведення Олімпійського тижня подарувало позитивний емоційний заряд всім учасникам освітнього процесу.

                          

  

                                                                                                                                                                                

                     

                                                

        

 

                                                                                  

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *